• 🟩🟦 |𝗪𝗲𝗿𝗲𝗹𝗱𝗸𝗮𝗻𝗸𝗲𝗿𝗱𝗮𝗴/ 𝟵𝟬-𝗷𝗮𝗮𝗿 𝗦𝗩 𝗕𝗿𝘂𝗻𝘀𝘀𝘂𝗺

4 feb 2020 Beheerder

• Vandaag, 4 februari is het weer wereldkankerdag. Een dag om stil te staan bij deze vreselijke ziekte. Dit doen wij bij SV Brunssum ook, in 90 jaar dat onze club rijk is hebben er velen het leven gelaten door toedoen van deze ziekte. Wij zullen hen 𝗻𝗼𝗼𝗶𝘁 vergeten.

• Kinderkanker komt helaas ook voor in Nederland. Zo’n 5500 kinderen krijgt hier jaarlijks in Nederland mee te maken. Ongeveer 75% geneest hiervan, een getal wat hoger zal moeten om te zorgen dat ieder kind een toekomst voor zich heeft.

• In 2019 is voor het eerst vanuit de kantine van SV Brunssum een KIKA wandeling gehouden. Daar ontmoette onze voorzitter Sjef Derks, Annemie, een vrouw die zich inzet voor KIKA.

• Uit deze ontmoeting is een schoentje ontstaan. Een speciaal schoentje die als spaarpot fungeert die uitgebracht wordt in verband met het 90 jarig jubileum van onze club dit jaar. Hieronder is het schoentje -in onze clubkleuren- te zien. 📸

• Dit schoentje is te koop. Voor €12,50 ben je in het bezit van dit schoentje, en van dit bedrag gaat €3,00 naar KIKA. Op Pinksterzondag zal de overhandiging van het opgehaalde bedrag aan KIKA om 12.00 uur plaatsvinden in onze kantine.

• Het bestuur hoopt velen een plezier te doen met dit schoentje en bedankt Annemie voor vele het werk. Je kunt dit schoentje bestellen via de volgende mogelijkheden:

✉️ jmderks@ziggo.nl
    📞 0683555289
    Facebook -> Sjef Derks 90-jaar SV Brunssum

Geen fotobeschrijving beschikbaar.  Afbeelding kan het volgende bevatten: binnen

Afbeelding kan het volgende bevatten: eten  Geen fotobeschrijving beschikbaar.