• SV Brunssum gaat voor Seizoen afsluiting voor onze jeugdafdeling met de  opbrengst van de Grote Clubactie!

Brunssum 12-10-2018

Leden van SV Brunssum starten op zaterdag 13 oktober met de loten verkoop van de Grote Clubactie. Vanaf die dag gaan zij langs de deuren om inkomsten op te halen voor hun club.

SV Brunssum gaat net zoals bijna 6.000 andere verenigingen op pad. Met de Grote Clubactie realiseren verenigingen extra inkomsten.

Een lot kost € 3,-, waarvan maar liefst 80% direct naar de club gaat.

Ayoub de Kroon clubcoördinator van SV Brunssum "Dit jaar hopen wij met de opbrengst voor seizoen afsluiting voor onze jeugd afdeling te realiseren."

Wij kunnen de steun van onze omgeving dus goed gebruiken!

SV Brunssum doet al voor de 3de keer  mee.

Vorig jaar werd er €740,- opgehaald.

Met dit geldbedrag werd destijds nieuwe trainingsmaterialen  gerealiseerd.

Mensen die loten kopen maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-.

De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 12 december 2018. Vanaf 13 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

Via deze weg willen wij u vragen om onze club te steunen door een lot te kopen dat ten goede gaat voor onze jeugd afdeling!

Link voor online bestelling: https://clubactie.nl/actie/SVBrunssum

Met sportieve Groet,

Ayoub de Kroon

SV Brunssum Jeugdafdeling

En namens alle jeugd leden van SV Brunssum!