• Beste leden van SV Brunssum

Na 2 jaar met plezier voorzitter te zijn geweest is het tijd voor vers bloed.

Een frisse wind , een andere kijk,  vaak geeft het nieuwe inspiratie en inzichten.

Graag wil ik mijn medebestuursleden, Marco, Ayoub, Karlo, Roy en Stefanie bedanken.

Roy Timmer neemt na een periode van 4 jaar bestuurslid te zijn geweest afscheid, Karlo na 2 jaar te hebben bestuurd. Stefanie stopte helaas tussen tijds. Tevens een speciale dank aan Melanie, onze kantine beheerster en het hele kantinepersoneel.

Zoals gezegd heb ik 2 jaar lang een mooie tijd gehad en hoop van harte dat de nieuwe bestuurders en de leden toekomst gericht gaan denken, het verleden blijven koesteren, maar trachten vooruit te denken in het voordeel van SV Brunssum. Danny Jeurissen neemt vanaf 16-10-2020 de hamer over.

Ik wens Danny met zijn bestuur heel veel succes!

Met vriendelijke groet,

Sjef Derks.