Beste Leden en volgers,

Wij als bestuur van SV Brunssum willen toch nog even stil staan bij een berichtgeving die deze week op 1limburg stond en ook in de krant heeft gestaan.

De gemeente Brunssum geeft aan dat Horecagelegenheden en sportkantines in Brunssum te slap optreden tegen gasten die de coronamaatregelen overtreden.
    Zij willen om dit te veranderen een strengere aanpak gaan hanteren.

Wij als bestuur willen jullie er dan nog eens op attent maken dat er basisregels voor iedereen in Nederland gelden, deze zijn :

- Blijf bij klachten thuis en laat u testen.

- Houd 1,5 meter afstand van anderen (ook langs de lijn van ons mooie complex).

- Was vaak uw handen en hoest en nies in uw elle boog.

- vermijd drukteĀ  (Dus ook al willen wij iedereen voorzien van een natje en droogje. Ga weg als het te druk is en wacht op een moment dat het minder druk is om terug te komen voor je bestelling.)

- Ga zitten in de kantine volgens de regels.

- Volg de regels die door de beheerster en haar medewerkers eventueel aan jullie worden opgedragen.

- Spreek elkaar aan op zijn en\of haar gedrag.

- En als je wordt aangesproken neem het dan in je op en doe er iets mee.

Alleen zo kunnen wij als club eraan werken dat de besmettingen binnen onze club laag blijven en het belangrijkste.
    Dat wij richting de gemeente aangeven dat wij ons wel aan de regels houden.

En zo eventuele boetes of zelfs een gedwongen sluiting voor zijn.

Bal Hoog,

Bestuur SV Brunssum.