• Het is stil en rustig op ons sportpark de Peerdendries. Het coronavirus houdt ons allemaal volop bezig en heeft het voetbal afgelast en stopgezet.

  Namens het bestuur van Sv Brunssum willen we jullie graag via deze weg een hart onder de riem steken en een blijk van medeleven tonen. Vooral de kwetsbare mensen, de mensen die zich zorgen maken of ziek zijn.
  Wij spreken de wens uit dat we samen deze strijd op een positieve manier gaan winnen!
  Als bestuur gaan we de gevolgen van het virus bespreken alsmede de stappen die we moeten ondernemen. Financieel heeft deze periode ook voor SV Brunssum uiteraard consequenties.
  De penningmeester is druk doende om de vaste kosten in de eerste plaats zo veel als mogelijk terug te dringen.
  We maken hierbij gebruik van de maatregelen die door de overheid zijn genomen.
  Daarnaast bekijken we of we afspraken met bijvoorbeeld leveranciers kunnen maken.

  Wij kijken ook verder naar onze uitgaven. Welke kunnen bijvoorbeeld uitgesteld worden? Met tal van deze maatregelen hopen we de schade te kunnen beperken. We blijven alert en voelen ons hierin gesteund door velen.

  Ook onze sponsoren/bedrijven verkeren op dit moment in moeilijke, onzekere tijden. Via deze weg willen we laten weten dat we met jullie meeleven! We zijn trots op onze sponsoren!

  We proberen iedereen van de juiste informatie te voorzien en alternatieven te bedenken om deze tijd op een goede manier door te komen. We proberen dan ook zoveel informatie te verstrekken via onze site of via facebook.

  SV Brunssum is de club waar wij voor gaan. We willen jullie dan ook zeggen zorg goed voor jullie zelf, naasten en blijf gezond

  Heb je vragen dan kun je ze via de gebruikelijke kanalen stellen.

  Bal hoog, blijf gezond en tot gauw!

  Bestuur SV Brunssum

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide