Beste Leden en volgers,

Behalve de actie, die door Brandon Mostert (waar wij hem zeer dankbaar voor zijn) is op gezet, heeft de club zelf nog iets waar jullie ons ook mee kunnen helpen.
    Afgelopen dinsdag 28 april zijn onze penningmeester en kantine beheerster in de kantine geweest, met toestemming van de gemeente, om te kijken hoe het met onze voorraden stond.
    Helaas hebben wij moeten constateren dat er behoorlijk wat voorraad over datum was maar ook behoorlijk wat voorraad de uiterste verkoopdatum nadert. Omdat we het zonde vinden om alles weg te gooien willen wij de spullen verkopen om onze verliezen te beperken.
    Wij, als bestuur van de club, hebben ervoor gekozen om een online verkoop te starten. Hieronder staat een lijst met dranken, aantallen, uiterste verkoopdata en de door ons bedachte prijzen.
    Interesse in iets neem dan contact op met: Penningmeester.svbrunssum@outlook.com
    OP=OP
    Betaling alleen gepast, bij afhalen. Er wordt geen geld gewisseld, i.v.m. corona.

Update 2 : Help onze club van voorraden af. 1