Beste leden, volgers,

Zoals een deel van jullie al weet zal vanaf komend seizoen onze club kleding veranderen van Marcon naar Robey sportswear.
    Vanwege de slechte levering en communicatie tussen ons en Marcon zijn wij onze vleugels gaan spreiden en hebben wij (bestuur en leden van de sponsorcommissie) met enkele kleding merken gesproken.
    Hieruit zijn aanbiedingen richting ons gedaan en is de keuze gevallen op Robey sportswear dit zal in samenwerking met 100% Football gebeuren. 100% football zal voor ons de winkel zijn die onze bestellingen bezorgt en afhandelt zij zullen later worden geintroduceerd.

Hieronder een kleine introductie van Robey sportswear:

Wie is Robey sportswear:

Zij zijn Puur.
    Zij zijn Voetbal.
    Zij staan garant voor kwaliteit, stijl en optimaal comfort en bestaan sinds 1947.

Met dezelfde passie als hun oprichter Pieter Bey werken ze dagelijks aan hun missie: de allerbeste voetbalkleding en accessoires te ontwerpen. De look van toen en de functionaliteit van nu smelten ze samen tot stijlvolle comfortabele outfits. Traditioneel met een moderne twist.

Bij Robey sportswear hebben ze een motto:

Van liefhebbers, voor liefhebbers.

Ze gaan niet naar hun werk. Nee, ze zijn dagelijks met hun passie bezig. Samen delen ze de liefde voor het mooiste spel op aarde.
    De geur van zweet en vers gemaaid gras. Het getik van noppen op de kleedkamer vloer. Het samen Treuren vieren in de kantine.
    Dat pure, nostalgische voetbalgevoel. Dat is waar Robey sportswear voor leeft.
    Robey sportswear is onderdeel van Premium inc. waar onder andere de merken Cruyff, Off The Pitch, Touzani en PME legend onder vallen.

Vanaf vandaag is onder het kopje webshop op de site dan ook onze eigen webshop actief.
    Hier kun je al doorheen kijken wat er allemaal voor onze club aan kleding mogelijkheden zijn.
    Hou er wel rekening mee als je zou willen bestellen, dat er nog een heleboel dingen nog in fabricage zijn.
    Dit heeft ermee te maken dat wij gebruik maken van de nieuwste kleding lijn van Robey sportswear en deze is pas vanaf half juni officieel verkrijgbaar.

Het Tenue van komend seizoen en de seizoenen er na zal later via deze site en onze sociale media kanalen bekend worden gemaakt.

Wij als Bestuur en Sponsorcommissie van SV Brunssum zijn dan ook blij met deze overeenkomst voor de komende jaren.