• Beste leden en volgers van SV Brunssum,

Sandro Crabu is met ingang van komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van SV Brunssum.
    Momenteel is hij nog werkzaam als trainer van Woander Forest uitkomend in de 4e klasse van het zondagvoetbal.

Sandro is 53 jaar oud en woont in Sittard,en heeft in zijn loopbaan al diverse clubs getraind waaronder VV Puth,VV Doenrade,DVO,FC Ria en Woander Forest.
    Tevens was hij jeugdtrainer bij de betaalde voetbalclub Fortuna Sittard en momenteel actief bij Roda JC.

Sandro ziet SV Brunssum als een hele mooie uitdaging en hoopt een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van de selectie van SV Brunssum.

Het bestuur wenst hem voor het komende seizoen,veel werkplezier en sportieve successen toe bij onze vereniging.

Trainer nieuws 2

Trainer nieuws 3