• In deze editie Angelo Claessen en Maikel Kruishaar .

transfer nieuws. 3 transfer nieuws. 2

Wat is je naam?
    Mijn naam is Angelo Claessen en ik ben 34 jaar.

Waar woon je?
    Momenteel woon ik nog in Tilburg. Maar ik hoop snel weer terug te keren naar het zonnige zuiden.

Wanneer ben je geboren?
    Ik ben geboren op 25 mei 1985.

Welke schoenmaat heb je?
    Maat 43.

Waar kan je niet tegen?
    Grensrechters die vlaggen voor buitenspel terwijl dat niet zo is.

Welke positie speel je?
    In de voorhoede, rechts of linksbuiten.

Geef een van je voornemens voor het komend voetbal jaar?
    Door veel blessureleed kon ik niet meer mee op niveau en was ik op een lager elftal gaan voetballen. Daar raakte ik het plezier en de motivatie kwijt.

Na een tijd niet meer gevoetbald te hebben begon het toch weer te kriebelen en is het plezier in het spelletje teruggekomen. En dat smaakt naar meer.

Daarom wil ik er met deze groep een leuk seizoen van maken. Als we plezier hebben, hard werken voor elkaar en dingen van elkaar aannemen dan komen de prestaties van zelf.

Waarom heb je gekozen voor Sv Brunssum?
    Remo heeft mij enthousiast gemaakt om naar SV Brunssum te komen. Toen ik hoorde wie allemaal kwamen hoefde ik niet lang na te denken.

En laten we eerlijk zijn, ik ben de jongste niet meer. Dan kijk je ook naar wat bij je past. De combinatie van een zeer gedreven en gemotiveerde trainer, leuke gasten die een balletje kunnen trappen en voetballen in het dorp waar ik vandaan kom. Wat wil je dan nog meer.

Daarnaast heb ik gehoord dat de kantine erg gezellig is, ook niet geheel onbelangrijk toch.

transfer nieuws. 1transfer nieuws. 4

Stel je eens voor?

Ik ben Maikel Kruishaar, 29 jaar woonachtig in Hoensbroek. Werkzaam binnen de jeugdzorg , op de kind en jeugdafdeling van Mondriaan. Daar naast heb ik een kleine onderneming als persoonlijk begeleider voor volwassenen en jeugdigen.

welke positie speel je ?

Het liefst speel ik als aanvallende middenvelder, op 10 of hangend op links. Dit seizoen veelal uitgekomen in de spits. Uitervaring is gebleken dat ik op meerdere posities uit de voeten kan komen daar weet de trainer handig gebruik van te maken. Zowel voorin als achterin als je maar van waarde kunt zijn.

Waarom weer terug bij SV Brunssum?

2 jaar geleden heb ik de keuze gemaakt voor SVBrunssum om met de club te gaan spelen voor het kampioenschap, uiteindelijk zijn wij via de nacompetitie verdienstelijk gepromoveerd. bepaalde keuzes in en rondom het eerste elftal gooide voor mij roet in het eten om nog een jaar door te gaan en koos er voor om bij VV de leeuw te gaan voetballen. SV Brunssum met een nieuw elftal een nieuwe uitdaging op persoonlijk vlak, een nieuwe trainer waar de club een persoonlijkheid binnen haalt. Een goede visie op sportief gebied als voor de vereniging. Is het voldoende reden om SV Brunssum weer op de kaart te zetten met jongens die ook van Brunssum zijn.

Wat is je doelstelling voorkomend seizoen?

Belangrijk is dat SV Brunssum weer een stabiele 4e klasser wordt een leuk jaar tegemoet gaat met jongens die hard werken voor elkaar maar zeker de voetbalhumor herkennen!! Dat voetballiefhebbers het interessant vinden om onze selectie aan het werk te zien. Met zijn alle mee te gaan in de visie van zowel de trainer als de club, ben ik ervan overtuigd dat er meer in het vat zit dan een simpele middenmoter. Een stabiele 4e klasse betekent voor mij een periode titel.