•  

   

   

   

   

   

   

  Deze 1ste editie :

  Daniel Dormans (Op de foto rechts met nr 10)

   

  Bas Smid   (Op de foto links met nr 11)

  Wij als SV Brunssum zijn zeer verheugd om de eerste 2 versterkingen voor het seizoen 2019-2020 te hebben vast gelegd. Na het mogen vast leggen van een nieuwe trainer (Remo Gielkens ) is deze op zoek gegaan naar versterkingen die uit de Brunssumse regio komen. Hier in Brunssum en omgeving loopt genoeg talent rond. Die met onze gewaardeerde vaste kern weer voor de prijzen kan gaan voetballen.

  Bas is een spits die voor ons gaat proberen de nodige goaltjes te maken.

  Daniel is een aanvallend ingestelde speler die op de linker flank kan uitkomen.

  Beide spelers zullen we hieronder nog verder aan jullie voorstellen door middel van een vraag en antwoord interview.

  Wij als SV Brunssum wensen beide heren veel succes in het nieuwe seizoen.

  BAL HOOG.

   

   

   

  Wat is je naam?
  Mijn naam is Bas Smid en ik ben 28 jaar.

  Waar woon je?
  Sinds vorig jaar woon ik in Schinveld maar kom oorspronkelijk uit Brunssum.

  Wanneer ben je geboren?
  Ik ben op 26 mei 1990 geboren.

  welke schoenmaat heb je?
  Maat 42.

  Waar kan je niet tegen?
  Waar ik niet goed tegen kan in het voetbal is verliezen, en teamgenoten die er niet 100% voor gaan. Ik vind van mezelf dat ik erg gedisciplineerd ben en verwacht dit ook van mijn teamgenoten.

  Geef een van je voornemens voor het komend voetbal jaar?
  De afgelopen jaren heb ik door werk in het buitenland, een blessure (gescheurde kruisband) en sinds dit jaar een nieuwe baan minder tijd gehad voor voetbal dan ik graag zou willen. Komend seizoen ga ik mij, en kan ik mij weer volledig op voetbal richten.

  Waarom heb je gekozen voor Sv Brunssum?
  Ik heb in eerste instantie voor Sv Brunssum gekozen omdat ik veel vertrouwen heb in de nieuwe trainer Remo Gielkens. Ik denk dat ik veel van hem kan leren.
  Daarnaast ken ik een aantal van de (nieuwe) spelers dit maakte de keuze gemakkelijker.

   

  Mijn naam is Daniel Dormans en ik ben 28 jaar.

  Wanneer ben je geboren?
  Ik ben op 14 februari 1992 geboren.

  Waar woon je?
  Schinveld

  welke schoenmaat heb je?
  Maat 42.

  Waarom heb je gekozen voor Sv Brunssum?
  Waarom ik voor Brunssum gekozen heb: Omdat ik binding heb met mensen binnen de club. En de nieuwe trainer is voor mij ook een sleutel geweest om voor SV Brunssum te kiezen. Tevens speelt een van me beste vrienden er.